1/14/2016

HELPPO JA HYVÄ UUNILOHI


Yksinkertaista ja helppoa uuniruokaa

Teen tosi usein uuniruokaa koska se on niin nopeaa ja helppoa. Isket vaan ainekset vuokaan ja vuoan uuniin. Valmistuu kuin itsestään ja kun ruokaa oottelee ehtii tehdä vaikka mitä muuta hyödyllistä!

Lohen päälle kaadoin yhden purkin kevyt ruoka kermaa, puristin puolikkaan sitruunan, suolaa ja sitruunapippuria. Uuni noin puoleksi tunniksi ja uuniin 175 astetta.
Perunoista pilkoin lohkoja, kaadoin ne pellille ja sekoitin joukkoon oliiviöljyä, suolaa ja sitruunapippuria. Pidin perunoita samaa aikaa lohen kanssa uunissa, mutta koska meidän uunissa ei ole kiertoilma asetusta nostin lämpöä noin 225 asteeseen kun olin saanut lohen ulos uunista ja pidin perunoita vielä vartin pidempää korkeammalla lämmöllä. 
Vihannekset tein pannulla. Pannulle kookosöljyä, paprikaa, kesäkurpitsaa ja punasipulia. Ruskistin ja avot! 

Mukavaa päivän jatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti