6/30/2014

JUMPSUITE


Jumpsuite - Mango

Ehkä mun paras löytö tän kesän aleista on tää mangon kukkakuvioinen jumpsuite. Toimii arkeen ja juhlaan yhdistettynä eri asusteisiin. Niin helppo vaan vetästä päälle ku ei tarvii miettii ala ja yläosaa erikseen. Lahkeet tän tyyppisissä puvuissa on kyl aina hirmu pitkät varsinki mulle, tästä ei ees viitti lähtee lyhentää koska lahkeiden kuvio on niin kaunis. 

6/29/2014

290614


Kuvia tältä päivältä. Vietettiin perhetutun rippijuhlia laaksolahdessa espoossa. Vesisade ei pilanu tunnelmaa ja kesä herkkuja tuli taas popsittua kooman asti. Huomenna lomalta palu töihin, hyvää yötä!

6/28/2014

KILLING EVERY SECOND


Paita ja hame - Zara / Kengät - Seppälä / Aurinkolasit - Asos

Eilen oli vihdoin vähän parempi keli ja pysty jopa lähtee hameessa ulos. Oltiin Olin vanhan inttikaverin luona istuu iltaa punavuoressa. Enään kaks päivää lomaa jäljellä ja sit palaan töihin, pitää ottaa kaikki irti ja kohta lähetään kaveriporukan kaa lintsille syömään ravintolaan jossa kaveri on töissä. Adios! ja ihanaa viikonloppuu kaikille!

6/26/2014

MIDSUMMER


Muutaman kuva juhannukselta mitä vietettiin suvun kaa mökillä saaristossa. Oli niin kylmät kelit ettei tehny mieli kuvaa ihmisiä juhlimassa juhannusta toppatakeissa joten kamera pysy poikkeuksellisen paljon laukussa. Tokavikassa kuvassa mun ja Olin mökki valmistuu hitaasti mutta varmasti, ehkä ens kerralla päästään jo maalaa. Toivottavasti kaikilla oli hyvä juhannus!

6/06/2014

STUDENTER


Myöhästyneet onnittelut kaikille ylioppilaille! 

Viime viikonloppuna moni juhli ylioppilaita ja ite pääsin juhlii Greta siskoo ja Susannaa. Otin niin paljon kuvia kummankin juhlissa että kesti hetki et jaksoin käsitellä ne läpi, tässä vaan pinta raapasu parhaimmista ja loput saatte drop-boxeihin.